Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 22.

Ο Αριθμός 22 είναι ένας κύριος Αριθμός και μάλιστα είναι ιδιαίτερος γιατί είναι ο μόνος που δίνει το ίδιο αποτέλεσμα και με πρόσθεση ( 2+2 = 4 ), ( 2×2 = 4 ) και με πολλαπλασιασμό. Και ο συμβολισμός του είναι κάτι που στην Μεταφυσική έχει μία ιδιαιτερότητα, καθώς έχουμε 22 κεφάλαια στην Αποκάλυψη, 22 χαρτιά στη μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ κτλ.

Είναι Αριθμός ο οποίος δίνει γνώση, εμπειρία, δίνει μία ιδιαίτερη ιδιοφυΐα καθώς επίσης και μία κοσμική έκφραση. Ανάλογα το πώς θα αξιοποιήσουμε αυτόν τον Αριθμό αν υπάρχει στο Ονοματεπώνυμο μας ή στην Ημερομηνία Γέννησης μας θα μας δώσει και το ανάλογο αποτέλεσμα.
Πρέπει να αφιερωθούμε στην υπηρεσία της ανθρωπότητας, να μην χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον αριθμό για την προσωπική μας δύναμη που θα λειτουργήσει με ένα τρόπο εντελώς εγωιστικό. Γιατί μετά θα μας οδηγήσει σε κάποια δύσκολα μονοπάτια όπως κατάθλιψη, τρέλα, παράνοια. Στην ελληνική αλφάβητο είναι το Χ όπως χαρά αλλά και χάος, χωροχρόνος κτλ.

Στα Θετικά του, δίνει μια διασημότητα, μία μεγάλη ιδιοφυΐα, καθώς επίσης και μία ιδιαίτερη τεχνική όσο αφορά τα δάχτυλα και κάποια άλλα μέλη του σώματος.
Στα Αρνητικά πρέπει να πούμε ότι δημιουργεί Ψυχολογικά θέματα, τρέλα, κατάθλιψη, παράνοια, καθώς επίσης πρέπει όλη την δύναμη που εκπέμπει αυτός ο αριθμός να τον οδηγηθεί σε καλό σκοπό και όχι βέβαια να βλάψουμε κάποιον άλλον μέσα από τις μορφές π.χ της μαγείας.





ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας, Αριθμολογίας.




Βιβλιογραφία: Τάκης Τσαρόπουλος " Αριθμολογία, Αριθμοσοφία, Αριθμομαντεία".....Εκδόσεις ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου