Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ : ΚΥΚΛΟΙ ΖΩΗΣ.


Στην Αριθμολογία υπάρχουν οι Κύκλοι Ζωής. Αποτυπώνουν όλο το χρονικό διάστημα της ζωής μας από την ημέρα γέννησης έως το τέλος του βίου.
Αφορούν τρεις σημαντικές περιόδους ζωής και προσδιορίζουν το μάθημα που πρέπει να βιώσουμε αλλά και να κατακτήσουμε για να οδηγηθούμε ως οντότητα σε μία επιτυχία Ζωής.

Χωρίζονται σε τρεις περιόδους που ξεκινούν από διαφορετικές ηλικίες και διαφορετικούς αριθμούς και είναι εύκολο στον καθένα μας να βρεί το μονοπάτι επιτυχίας

. Ο πρώτος Κύκλος ξεκινά από την ηλικία 0 έως 32 ετών περίπου. Είναι το προπαρασκευαστικό διάστημα που οι γονείς παίρνουν πληροφορίες για την εξέλιξη της πορείας των παιδιών ώστε να τους βοηθήσουν στις επιλογές τους. Αυτό βοηθά στο να καταλάβουν την ψυχοσύνθεση των παιδιών όπως πραγματικά είναι και όχι όπως εμείς έχουμε στο μυαλό μας. Οι έφηβοι ανακαλύπτουν τα θέλω τους.

Ονομάζεται ως Κύκλος ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.
 Ο Αριθμός που τον ακολουθεί είναι αυτός του μήνα Γέννησης
Π.χ Όταν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο τότε έχεις αριθμό 7 ( αριθμός του μήνα ).
Ο αριθμός 7 είναι ένας μοναχικός και πνευματικός αριθμός που οδηγεί στην Γνώση την Σοφία, την Ενημέρωση μέσα από ένα μονοπάτι μοναχικό και ίσως με προσανατολισμό σε ένα " τεχνικό Παράδεισο ".
Σημ1: Πράγματι ο συντάκτης του κειμένου μέσα από την Μοναχικότητα γνώρισε την Γνώση, αλλά και έφτιαξε και ένα μεγάλο δρόμο ωρίμανσης.

. Ο δεύτερος Κύκλος αφορά την ηλικία από 32 έως τα 53 έτη περίπου.  Είναι το διάστημα την Επαγγελματικής και Οικονομικής σταδιοδρομίας. Είναι πλέον ώριμος να εκτελέσει το Πεπρωμένο του, δημιουργώντας τις βάσεις ώστε στην ώριμη ηλικία να έχει κατακτήσει την Προσωπική του Εξέλιξη.

Ονομάζεται ως Κύκλος ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ.
Ο Αριθμός που τον ακολουθεί είναι αυτός της ημέρας γέννησης.
Π.χ Όταν έχεις γεννηθεί στης 8 του οποιοδήποτε μήνα τότε έχεις τον αριθμό 8.
Ο Αριθμός 8 είναι ένας έντονα Παραγωγικός Αριθμός αφού οδηγεί στην Επιτυχία, στην Εξουσία, στην Οικονομική Δύναμη, στο Κύρος. Χρειάζεται προσοχή όσο αφορά την φιλαργυρία και την οικονομική καταστροφή.
Σημ2: Πράγματι ο συντάκτης του κειμένου μέσα από την Διοίκηση μεγάλων Επιχειρήσεων απέκτησε Εξουσία και μία Οικονομική Επιφάνεια.

. Ο τρίτος Κύκλος αφορά από την ηλικία των 55 περίπου και ολοκληρώνεται με το τέλος του βίου. Είναι το χρονικό διάστημα που έχουμε αποκτήσει τον κοινωνικό και επαγγελματικό κύκλο και προχωρούμε προς την ολοκλήρωση του κύκλου της Ζωής. Είναι το χρονικό διάστημα που καταλήγει στην " σύνταξη " *

Ονομάζεται ως κύκλος ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟΣ.
Αριθμός που τον ακολουθεί είναι είναι το Έτος Γέννησης.
Π.χ Όταν έχεις γεννηθεί το 1971 τότε προσθέτεις τους αριθμούς ώστε να μετατραπούν σε Μονοψήφιο. 1971 = 1+9+7+1= 18 = 1 + 8 = 9.
Ο Αριθμός 9 είναι ο Αριθμός της Μεγαλειότητας, της Διασημότητας, του Αλτρουισμού μέσα από την Μοναχικότητα.
Σημ3: Ο συντάκτης με βάση τον Μοναχικό βίο ( άτεκνος)  ευελπιστεί μέσω του αλτρουισμού παράλληλα με την Διασημότητα να κατακτήσει και την Τελειότητα !!!

Σημείωση:  Όταν έχουμε διπλό αριθμό μέρα γέννησης π.χ 17 ή μήνα γέννησης 12 πάντα τους μετατρέπουμε σε μονοψήφιο από το 1 έως το 9. ( 17=1 + 7 = 8 ).




                                                      ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                      Αστρολόγος, Αριθμολόγος, Αναλυτής Ταρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου