Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟ.

Μια πολύ δυνατή και ευχάριστη όψη μεταξύ Ήλιου και Ουρανού στις 12 / 12ου απελευθερώνει μια τεράστια ενέργεια .


Επειδή και δύο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια της Φωτιάς η δυναμική νικά οτιδήποτε εμπόδιο με τρόπο ανατρεπτικό . Ο Ήλιος στον Τοξότη επιφέρει μια έντονη λάμψη σε θέματα δικαιοσύνης, εξωτερικού, σπουδών και επέκτασης, που το κάνει με απρόβλεπτο ξαφνικό και επαναστατικό τρόπο .
Είναι μια όψη ανεξαρτησίας, καθώς μας προτρέπει να κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται για να επηρεάσουμε αυτό που ανατρέπει . Και επειδή μια όψη ενεργοποιείται σε πιο έντονη μορφή μία βδομάδα πριν έρθουν στις σκέψεις μας ξαφνικές ιδέες για ταξίδια, μια καινούργια ενεργοποίηση για σπουδές, για επαφές μέσω διαδικτύου και θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό.
Αυτή την περίοδο θα δούμε τους άντρες να επαναστατούν απέναντι σε θέματα που έχουν σχέση με τη δική τους υπόσταση, καθώς και να ζητούν επαγγελματικούς τομείς που έχουν σχέση με θέματα Ουράνια, όπως είναι οι νέες τεχνολογίες καθώς και στα ζητήματα που έχουν σχέση με την Αστρολογία και γενικά με την αναζήτηση.
Θα αυξηθεί ο ρυθμός που ενεργοποιούνται ιδέες, καθώς και μία έντονη προβολή με εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα που έχουν δόση ανατροπής και επανάστασης από το κεκτημένο και το δικαίωμα της Αυτοελευθερίας.

Η όψη επηρεάζει τα ζώδια της Φωτιάς  κυρίως Τοξότες και Κριούς που είναι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου, αρχές τρίτου δεκαημέρου .

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου