Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ..ΘΕΛΩ ΕΡΩΤΑ

Η Αφροδίτη σήμερα Μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα Για να σηματοδοτήσει Την καλοκαιρινή αύρα Μέσα σε μια μαγεμένη θάλασσα. Θέλει πολύ να αγαπηθεί και να αγαπήσει, Θέλει να γνωρίσει Τον άλλο ρόλο της αγάπης, Θέλει να μαγευτεί από το βασιλιά Λέοντα.
.
     Η Αφροδίτη εδώ βρίσκεται σε μία θέση που της  εξασφαλίζει όλα εκείνα τα στοιχεία Που την κάνουν να λάμπει, να χαίρεται, να δημιουργεί, να προβάλλει Και γενικά να αυτοπροσδιορίζεται με όλο της το μεγαλείο .
     Χρειάζεται η έκσταση του έρωτα Όταν οι σχέσεις είναι στο ναδίρ, Όταν εμείς οι άντρες περπατούμε μέσα σε λάθος μονοπάτια ψάχνοντας τον εαυτό μας και την μιζέρια μας, η γλυκιά Αφροδίτη να Αρωματίζει όλη την ατμόσφαιρα Του ερωτισμού και εμείς να είμαστε απών.
      Η μικρή της παρουσία στο ζώδιο του Λέοντα από 12/07 έως 05/08 Επιβάλλει Μέγιστα αποτελέσματα σε περιορισμένο χρόνο, Καθώς ο χρόνος δεν μπορεί να περιμένει, Όλα Εκείνα τα στοιχεία που το μετατρέπουν Σε ονειρικό και παραγωγικό .
    Ως αστρολόγος είμαι εναντίον όλων αυτών των σχέσεων που έχουν τελειώσει Αλλά κρατούνται επιδερμικά σ' ένα πλαίσιο μη συμβατό, Είμαι αντίθετος στο ίδιο μοτίβο χωρίς ενναλαγές Και πιστεύω  στο καινούργιο, στο δημιουργικό στο Ονειρικό. Οι θέσεις μου αυτές = προκαλούν, Ομως με τόσα χρόνια μελέτης της αστρολογίας  Έχω δει να επιβεβαιώνεται πάντα, ότι η αλλαγή κερδίζει. Κερδίζει Σε Ουσία, Γεγονός, παράσταση, εναλλαγή, Καινούργιο τοπίο .

      Ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς ( Κριός, Λέων,Τοξότης ) καθώς και τα ζώδια του Αέρα ( Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος ), οι αντίστοιχοι ωροσκόποι, και όσοι έχουν Αφροδίτη στον Λέοντα.
Το μεγαλείο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει θετικά όλα τα ζώδια, καθώς ζητά από παντού τον Έρωτα.

Σημ: Δεν προτρέπω κανέναν, απλώς με βάση την στατιτική όλοι οι " νόμιμοι " και " παράνομοι " έρωτες δημιουργούνται το καλοκαίρι και ειδικά με την διέλευση των πλανητών από το ζώδιο του Λέοντα.
Σημ2: Ο Λέοντας ως ακμή του 5 οίκου εξουσιάζει την διασκέδαση και τους Έρωτες .

Σημ3: Στενοχωρώ όλο τον ανδρικό πληθυσμό αλλά ο ρόλος τους είναι ενεργητικός και όχι παθητικός.
Στα αστρολογικά μου ραντεβού οι κυρίες μου λένε " υπάρχουν άνδρες ? ". Αυτό είναι κατρακύλα για όλο το ανδρικό πρότυπο !
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου