Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

O ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ

 
Στις 23 Σεπτεμβρίου ο Πλούτωνας τελείωσε την ανάδρομη πορεία του που είχε αρχίσει στις 15 Απριλίου από την 13η μοίρα του Αιγόκερω και επιστρέφει σε ορθή πορεία για να παρασύρει πάλι με την ορμή του το παγκόσμιο τοπίο, τελειώνοντας ο,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το επίγειο πολιτισμό.

  Δημιουργεί με επώδυνο τρόπο το καινούργιο τοπίο που η έκταση των αλλαγών, οι συγκρούσεις, το γκρέμισμα ιδεολογιών, οι οικονομικές παρενέργειες και τα παγκόσμια ιδεώδη που οδηγούνται στο θάνατο είναι δύσκολο να προβλεφθούν.
Οι εξουσίες χέρι- χέρι με τις ολιγαρχίες προχωρούν ένα βήμα παραπάνω, πατώντας πάνω σε λαούς και κάνοντας τις συνθήκες επιβίωσης του κόσμου ακραίες και επικίνδυνες για την προσωπική του ασφάλεια. Αλίμονο μας!

Για τα Παρορμητικά ζώδια ( Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) κυρίως του δεύτερου δεκαήμερου έρχεται η "θανάτωση" κάθε τομέα που επηρεάζει στο γενέθλιο χάρτη, με συνέπειες οδυνηρές και με μεγάλα διαστήματα νεκρής ζώνης καθημερινότητας μέχρι την ατομική "ανάσταση". Με το Πλούτωνα να περνά από το καθένας μας πρέπει να θανατώσουμε οτιδήποτε μας κρατά έγκλειστους στα προσωπικά μας αδιέξοδα και με επώδυνο τρόπο να γυρίσουμε σελίδα αφού πρώτα περάσουμε μέσα από ατομικές συμπληγάδες και θανατικές στιγμές.
Η συμβουλή μου είναι να επαναλαμβάνουμε πολλές φορές ημερήσια τη λέξη ΔΥΝΑΜΗ γιατί με την επίκληση αυτής αντιμετωπίζεται ο Πλούτωνας χωρίς την ατομική μας κατάρευση.
                           ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

8 σχόλια:

  1. Δηλαδή θα φέρει κάτι επώδυνο ο πλούτωνας ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται στο κάθε χάρτη? Είμαι αιγόκερος και έχω πλούτωνα στον 7ο. ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο προσβάλεσαι περισσότερο και να περιμένεις ριζικές μεταμορφώσεις. Να κοιτάξεις αν έχεις πλανήτες στο αιγόκερο και σε πιο οίκο.Επίσεις την ακμή του οίκου
      που κυβερνά ο αιγόκερως.ΔΥΝΑΜΗ.

      Διαγραφή
  2. katerina.tha einai opwsdipote kakh exelixh? pote stamata h epirroh tou ploutwna? euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κατερίνα αν ανήκεις στο παρορμητικό σταυρό σε ζώδιο, ωροσκόπο,μεσούρανημα και ανάλογα σε ποιο πλανήτη βρίσκεται ο αιγόκερως και σε πιο οίκο, καθορίζει το βαθμό δυσκολίας.Επειδή δημιουργεί αντιθέσεις και τετράγωνα οι δυσκολίες είναι πιο έντονες.Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον αιγόκερω μέχρι το 2024.

      Διαγραφή
  3. ydroxoos,me wroskopo zygo! s'euxaristw gia thn apantish

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο του ζυγού μετά την 10 μοίρα μεγάλη προσοχή στο τρίπτυχο,ακίνητα,πατρική οικογένεια,αίσθηση ασφάλειας.Με τον Ουρανό επίσης σε αντίθεση με τον ωροσκόπο σου κάθε είδους σχέσεις , εχθρούς, συνεταιρισμούς.Ο Ουρανός παραμένει στον Κριό μέχρι το 2018.

      Διαγραφή
  4. Συγχαριτηρια για το αρθρο σας!καποιοςπου εχει πλανητες στον ζυγο τι πρεπει να προσεξει;ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΗΛΙΟ, ΣΕΛΗΝΗ, ΚΑΡΜΙΚΟΥΣ (ΑΡΗ,ΚΡΟΝΟ).ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΡΑΝΟ,ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΩΡΟΣΚΟΠΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΟΨΕΙΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ,ΠΑΤΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ.ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.... ΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΣΑΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ!!!!

      Διαγραφή