Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ. Ο ΤΡΕΛΟΣ


Ο μήνας Μάρτιος κυβερνάται από την κάρτα Ταρώ Τρελός.
Είναι ο μήνας των ξεκινημάτων χωρίς να γνωρίζουμε την συνέχεια και δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεφύγουμε από την τωρινή εμπειρία και να μεταφερθούμε στο 0 που είναι και ο αριθμός της κάρτας αυτής.
Ο ερχομός της άνοιξης από την μια και οι σχεδιασμοί του καλοκαιριού από την άλλη και η είσοδος του Ουρανού στο Ταύρο δίνουν το τόνο που το υποστηρίζει αυτό το χαρτί των Ταρώ. Επίσης η έλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου συμβαδίζει με την φυγή από την πραγματική διάσταση του έρωτα.
Το χαρτί της " τρέλας" ,  της φυγής και της παρόρμησης μας υποδεικνύει τους άγνωστους δρόμους που ανοίγονται για τους " κυνηγούς ευκαιριών ". Κανένας δεν μπορεί να εμποδίσει στην ανίχνευση των προκλήσεων, των κινδύνων και των παράξενων ενεργειών. Εξάλλου για αυτό δεν μας μιλά η Αφροδίτη αλλά και ο Ουρανός πως ξεκινά ένα άλλο κύκλο ζωής ?
Το ρίσκο είναι το τέχνασμα της επιτυχίας. Όποιος κατέχει την ακατανόητη λογική, αυτοί που οι άλλοι δεν μπορούν να την καταλάβουν, είναι αυτός που θα μπορέσει να ξεκινήσει το δικό του δρόμο. Το που θα φτάσει δεν έχει τόση σημασία, τον παρόντα μήνα, σημασία έχει ότι ξεκινά από το μηδέν για να εξερεύνηση το κόσμο του.
Εξάλλου το μυστικό νόημα αυτής της Κάρτας είναι ότι η ζωή είναι ένα πέρασμα ανάμεσα στο απρόβλεπτο και στο πιθανό. Υπάρχει εκεί έξω ένα " άγνωστο κοσμικό σχέδιο όσο και ένα άγνωστο ατύχημα ".

Όσο αφορά την παγκόσμια κατάσταση υπάρχει πολύ ρίσκο στην ατμόσφαιρα. Οι μεγάλες δυνάμεις κυνηγούν μια δόση τρέλας ως προς την κυριαρχία που δεν τους βγαίνει. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν την ευφυΐα που θέλει αυτή η κάρτα.
Στην Ελλάδα η φυγή από την πραγματικότητα από πολιτική άποψη συνεχίζεται και όλοι μιλούν για το καινούργιο που αν έχει τα θεμέλια του παλιού θα γκρεμιστεί και αυτό.



                                                           ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                          Αναλυτής Ταρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου